Norvég Alap – Zöld Ipari Innováció program (HU09)

Eredmények

LEZÁRULT A ZÖLD IPARI INNOVÁCIÓ PROGRAMRA  BENYÚJTOTT PÁLYÁZATOK ÉRTÉKELÉSE

A Norvég Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Zöld ipari innováció program (HU-09) keretében 2016. évben meghirdetett „Hulladék mennyiségének és a levegő, víz, talaj szennyezésének csökkentése (1. alprogram)” illetve „Környezetbarát termelési technológiák fokozottabb használata (2. alprogram)” elnevezésű pályázati felhívásra benyújtott pályázatok értékelése  megtörtént. A Szent István Egyetem, mint a Zöld ipari innováció program Program Operátora által támogatott projektek listája a következő helyen érhető el: 

Támogatott projektek-2016 A1 alprogram

Támogatott projektek-2016 A2 alprogram

Azok a pályázatok, amelyek szakmai tartalmuk alapján támogathatóak lennének, de a rendelkezésre álló keret szűkössége miatt most nem kaptak támogatást, tartaléklistára kerültek.

Amennyiben a támogatásra ítélt pályázatok valamelyikével a támogatási szerződést bármilyen okból nem kötik meg, a felszabaduló forrás erejéig a Program Operátor döntése alapján, a tartaléklistán szereplő pályázatok a tartaléklistán elfoglalt helyezésük sorrendjében kaphatnak támogatási ajánlatot.

A döntésről minden pályázó értesítést kap hivatalos levélben is.

 

„Hulladék mennyiségének és a levegő, víz, talaj szennyezésének csökkentése (1. alprogram)”

„Környezetbarát termelési technológiák fokozottabb használata (2. alprogram)”

 

Támogatott projektek A1 alprogram

Támogatott projektek A2 alprogram

Tartaléklistára helyezett projektek A1

Tartaléklistára helyezett projektek A2

 

„Kétoldalú kapcsolatok erősítése érdekében a kapcsolatfelvétel támogatása”

A Szent István Egyetem, mint Program Operátor által a 2009-2014 Norvég Finanszírozási Mechanizmus Zöld ipari innováció Program (HU09) keretében meghirdetett „Kétoldalú kapcsolatok erősítése érdekében a kapcsolatfelvétel támogatása” című pályázati kiírás kapcsán támogatásban részesült projektek.